Obaveštavamo članove da je kastodi banka Društva za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom DDOR-GARANT a.d Beograd Societe Generale banka Srbija a.d. Beograd, zbog promena u vlasničkoj strukturi postala deo OTP Grupe i nastavlja da posluje pod imenom – OTP banka Srbija AD Beograd.

 

POZIV ČLANOVIMA FONDOVA KOJIMA UPRAVLJA DDOR-GARANT AD BEOGRAD

U cilju postupanja DDOR-GARANT AD Beograd u skladu sa novom zakonskom regulativom, molimo Vas da posetite naše poslovne prostorije u Maršala Birjuzova 3-5, Beograd, ili najbližu filijalu DDOR Novi Sad radi ažuriranja informacija i neophodne dokumentacije.

U skladu sa tom zajedničkom zakonskom obavezom, obraćavamo Vam se sa molbom da prilikom posete u sedištu Društva ili naše posredničke mreže, dostavite ažurirne lične podatke (ukoliko ste iste u međuvremenu promenili) kao i nedostajuću dokumentaciju. Napominjemo da je prilikom posete neophodno da imate važeću ličnu kartu ili pasoš, kako bi bili u mogućnosti da sprovedemo identifikaciju klijenta u skladu sa važećim propisima.

Naime, u skladu sa novim Zakonom o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma koji je u primeni od 1. aprila 2018. godine (član 38. „Sl. glasnik RS“ br. 113/2017) pored ostalih neophodnih informacija u obavezi smo i da utvrdimo da li ste funkcioner, član uže porodice funkcionera ili ste bliži saradnik funkcionera.

Najljubaznije vas molimo da se odazovete ovom pozivu koji se odnosi na sve članove dobrovoljnih penzijskih fondova DDOR-GARANT EKVILIBRIO i DDOR-GARANT ŠTEDNJA kojim upravlja DDOR-GARANT AD BEOGRAD.

Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve dodatne informacije ili pojašnjenja, možete se obratiti: našem Kontakt centru, na brojeve telefona 011/30-36-142; 011/32-84-144 ili na e mail adresu aml@garant-penzije.eu ili bilo kojoj filijali DDOR Novi Sad.

 

POZIV AKCIONARIMA DDOR-GARANT AD BEOGRAD

Poziv SA 26.02.2019 PDF

Izveštaj nakon održane sednice Skupštine akcionara Društva

Izveštaj nakon održane sednice Skupštine akcionara Društva PDF

Obaveštenje akcionarima Društva o isplati dividende

Obaveštenje akcionarima Društva o isplati dividende PDF

 

2020 © DDOR Garant   |   VEBSAJT: KREATIVNA TOVARNA
X

011/3036 142

Pozovite nas (ponedeljak - petak, 8.00 - 16.00)

X
Kontaktirajte nas
X
Dogovor za termin
Želite savet? Pošaljite lične podatke i pozvaćemo Vas u što kraćem roku.