Obaveštenje o obradi podataka o ličnost

Koristeći veb-stranicu DDOR-GARANT AD BEOGRAD (u daljem tekstu: Društvo), pristajete na postupanje s Vašim ličnim podacima u skladu sa ovim Obaveštenjem.

Društvo vodi, obrazuje i ažurira zbirku podataka o članovima fonda u javno dostupnom Centralnom registru Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (u daljem tekstu: Zakon).

Društvo, prikuplja od članova dobrovoljnih penzijskih fondova lične podatke i obrađuje ih u svrhu eventualnog zaključenja i ispunjenja Ugovora o članstvu u dobrovoljnom penzijskom fondu u skladu sa Zakonom.

Popunjavanjem polja na kontakt stranici veb-prezentacije Društva, dajete nam saglasnost za prikupljanje i dalju obradu Vaših ličnih podataka.

Datu saglasnost možete opozvati pozivanjem našeg „call centra“.

Sve lične podatke koje nam ostavite popunjavanjem ponuđenih polja tretiramo kao poslovnu tajnu, a čuvaju se trajno, do eventualnog opoziva.

O Vama prikupljamo one podatke koje nam Vi dostavite, u cilju  sigurnije identifikacije člana dobrovoljnog penzijskog fonda i postupanja po Vašem zahtevu. U okviru kontakt strane  prikupljaju se sledeći lični podaci: ime i prezime, e-mail, broj telefona.

Vaše lične podatke nećemo činiti dostupnim trećim licima bez Vašeg izričitog pristanka, izuzev kada je pravo na pristup tim podacima u skladu sa važećim propisima Republike Srbije omogućeno nadležnim organima.

Vaši lični podaci  zaštićeni su od zloupotreba, uništenja, gubitka, neovlašćenih promena i pristupa.

Društvo, kao rukovalac i obrađivač podataka preduzima sve neophodne tehničke, kadrovske i organizacione mere zaštite podataka, štiti vašu privatnost u skladu sa Zakonom.

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nam se obratiti:

  • Pozivanjem Info centra: 0113036142,
  • Putem e-maila: info@garant-penzije.eu,
  • Putem pošte: DDOR-GARANT AD BEOGRAD, Beograd, Maršala Birjuzova 3-5

 

 

 

2019 © DDOR Garant   |   VEBSAJT: KREATIVNA TOVARNA
X

011/3036 142

Pozovite nas (ponedeljak - petak, 8.00 - 16.00)

X
Kontaktirajte nas
X
Dogovor za termin
Želite savet? Pošaljite lične podatke i pozvaćemo Vas u što kraćem roku.